Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 05-Αυγ-2018 12:53

  Το bitcoin βυθίστηκε κάτω από τα 7.000 δολάρια

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Το bitcoin βυθίστηκε κάτω από τα 7.000 δολάρια

  Του Charles Bovaird

  Η τιμή του bitcoin έπεσε κάτω από τα 7.000 δολάρια, φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο της από τα μέσα Ιουλίου. Σύμφωνα με τον πίνακα τιμών του bitcoin της CoinDesk (BPI), η τιμή του ψηφιακού νομίσματος μειώθηκε στα 6.933,09 δολάρια.

  Η πρόσφατη ανάκαμψη

  Από τα 5.785,43 δολ. του Ιουνίου, το bitcoin κατάφερε να ανακάμψει γρήγορα και να φτάσει τα 8.479,33 δολ. στις 25 Ιουλίου.

  Εκείνη την περίοδο, αρκετοί αναλυτές υποστήριξαν ότι το κρυπτονόμισμα είχε μια παροδική πτώση, σηματοδοτώντας μια αλλαγή στη στάση τους. "Πράγματι, το bitcoin έφτασε στον πάτο", δήλωσε ο Marouane Garcon, επικεφαλής της πλατφόρμας Amulet.

  Ο Charles Thorngren, διευθύνων σύμβουλος της Noble Alternative Investments, συμφώνησε με αυτήν τη δήλωση, προσθέτοντας πως ήταν στα σκαριά μια "ελκυστική ανοδική πορεία". 

  Ωστόσο, δεν συμμερίστηκαν όλοι αυτές τις απόψεις, με μερικούς μάλιστα να υποστηρίζουν πως είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για "πάτο".

  "Δεν έχω πεισθεί ακόμη ότι η ανάκαμψη του bitcoin ήταν τέτοια που να μιλάμε για 'πάτο" στην τιμή του ψηφιακού νομίσματος", είπε από την πλευρά του ο Vinny Lingham, συνιδρυτής και CEO της Civic.com. 

  Η πρόσφατη υποβάθμιση της τιμής του bitcoin θα μπορούσε εύκολα να επιδεινώσει αυτή την αβεβαιότητα, παρακινώντας ορισμένους traders να καθίσουν και να περιμένουν, ενώ οι αγορές θα βγουν κερδισμένες.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  150,1 δισ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  100,2 δισ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  89,1 δισ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  83,2 δισ. $

  Mark Zuckerberg

  Mark Zuckerberg

  67,3 δισ. $