Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 06-Δεκ-2018 17:55

  Intralot: Υπέγραψε συμβόλαιο με την Nederlandse Loterij

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Intralot: Υπέγραψε συμβόλαιο με την Nederlandse Loterij

  Στην υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με την  Nederlandse Loterij, τον διαχειριστή της Ολλανδικής Κρατικής Λοταρίας και πολλών άλλων εμπορικών σημάτων τυχερών παιχνιδιών, προχώρησε η Intralot κατόπιν διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας.

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το αντικείμενο του έργου αφορά στην παροχή Κεντρικού Συστήματος και την εγκατάσταση τεχνολογικών λύσεων από την Intralot σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης της Nederlandse Loterij με μετάβαση κατά τη διάρκεια του 2019.

  Η Nederlandse Loterij δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2016 από την συγχώνευση των Nederlandse Staatsloterij, Lotto, Toto, Eurojackpot, Miljonenspel, LuckyDay και Krasloten. Αποστολή της είναι να επενδύει για μια ευτυχέστερη και υγιέστερη κοινωνία μέσω της συνεισφοράς σημαντικών μεριδίων ύψους 37% των εσόδων της σε εθνικούς αθλητικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Το υπόλοιπο 63% αποδίδεται στο Δημόσιο Ταμείο της Ολλανδίας.

  Ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της Nederlandse Loterij κ. ArjanBlok δήλωσε: "Κατόπιν μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής διαγωνιστικής διαδικασίας κατά την οποία συγκρίναμε υπηρεσίες κορυφαίων παρόχων τεχνολογίας της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών, είμαστε πεπεισμένοι ότι η Intralot είναι σε θέση να μας παράσχει την ποιότητα και ευελιξία που χρειαζόμαστε προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις μια ταχέως μεταβαλλόμενης αγοράς".

  Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Intralotκ. Νίκος Νικολακόπουλος δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επιλογή μας από την Nederlandse Loterij ως προμηθευτή του νέου Κεντρικού Συστήματος και της λύσης τερματικών. Μέσω αυτής της ευκαιρίας συνεργασίας θα παρέχουμε τις τελευταίες τεχνολογικές μας καινοτομίες ενός ευέλικτου, σπονδυλωτού Κεντρικού Συστήματος που ελαχιστοποιεί το χρόνο μετάβασης των λοταριακών προϊόντων στην αγορά και μειώνει το συνολικό κόστος κτήσης της τεχνολογίας για τον πάροχο μαζί με τα πιο εξελιγμένα τερματικά χειριστή με κάμερα που θα παρέχουν εκπληκτικά οφέλη στον πάροχο και το δίκτυο πρακτόρων".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων