Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Νοε-2018 13:32

  Protergia: Νέα εποχή στην ενέργεια

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Protergia: Νέα εποχή στην ενέργεια

  Ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πόλος της ενέργειας, ο Τοµέας Ηλεκτρικής Ενέργειας - Protergia της MYTILINEOS, συνεχίζει να ηγείται και να πρωτοπορεί στην εγχώρια αγορά, δείχνοντας τον δρόµο για το µέλλον. Σε µια χρονική συγκυρία που η αγορά πανευρωπαϊκά κινείται στην κατεύθυνση της αποανθρακοποίησης, η Protergia προχωρά στην κατασκευή της πρώτης νέας µεγάλης ανεξάρτητης επένδυσης στην ηλεκτροπαραγωγή από το 2009 για την κατασκευή νέας µονάδας συνδυασµένου κύκλου φυσικού αερίου 650 MW στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας, αξίας 300 εκατ. ευρώ. Ο σταθµός θα έχει αεριοστρόβιλο υπερσύγχρονης τεχνολογίας H class, µε θερµική απόδοση µεγαλύτερη από 63%. Η απόδοση αυτή καθιστά το νέο εργοστάσιο τον πλέον αποδοτικό σταθµό συνδυασµένου κύκλου στην Ευρώπη.

  Πρωτοπορία

  Ξεχωρίζοντας για το μοναδικό επιχειρησιακό µοντέλο σύγχρονης αντίληψης που ακολουθεί, το κοινωνικό της πρόσωπο, τις καινοτόµες λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και τις φιλόδοξες επενδύσεις σε καθοριστικούς τοµείς, η MYTILINEOS και ο τοµέας ενέργειας της εταιρείας, που µέσω της Protergia δραστηριοποιείται στον ηλεκτρισµό και στο φυσικό αέριο, τοποθετείται µεταξύ των ηγετών της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

  Αποτελεί τον µεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, µε ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναµικότητας άνω των 1.200 MW, ενώ παράγει άνω του 10% της ελληνικής ηλεκτρικής ενέργειας.

  Γιατί να επιλέξετε την Protergia

  Η Protergia, όπως και όλοι οι επιχειρηµατικοί τοµείς της MYTILINEOS, υιοθετεί τις βέλτιστες πρακτικές και τα διεθνή πρότυπα, ώστε να ελαχιστοποιεί πάντα τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις στη δραστηριότητά της. Η εταιρεία στηρίζει σθεναρά τη χρήση των ανανεώσιµων πηγών ενέργειας. Χρησιµοποιώντας τις βέλτιστες εµπορικές πρακτικές, απευθύνεται στους πελάτες της µε τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις, ενώ επιβραβεύει τη συνέπεια στους λογαριασµούς της. Άλλα προνόµια που έχουν οι πελάτες της είναι η µηδενική εγγύηση µε εξόφληση µέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασµού, αλλά και ο έλεγχος του λογαριασµού και η εξοικονόµηση ενέργειας µέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία myprotergia.

  Το myprotergia αποτελεί µια µοναδική υπηρεσία, µέσω της οποίας οι πελάτες της Protergia µπορούν να παρακολουθούν αναλυτικά την ενεργειακή τους κατανάλωση, να έχουν όλους τους λογαριασµούς συγκεντρωµένους, να καταχωρούν την ένδειξη του µετρητή τους για να λαµβάνουν κάθε µήνα εκκαθαριστικό λογαριασµό και να βλέπουν έξυπνες συµβουλές και τρόπους µε τους οποίους θα εξοικονοµούν ενέργεια. 

  Πώς να έρθετε στην Protergia

  Η διαδικασία αλλαγής προµηθευτή είναι πολύ απλή, χωρίς να χρειάζεται κάποια αλλαγή στον µετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Καθ’ όλη αυτή τη διαδικασία, η επιχείρηση και το σπίτι σας δεν µένουν ούτε λεπτό χωρίς ρεύµα και πολύ σηµαντικό επίσης είναι πως για την αλλαγή προµηθευτή δεν υπάρχει καµία επιπλέον χρέωση.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε την εταιρεία αλλά και τα προϊόντα που προσφέρει για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, επισκεφτείτε το site www.protergia.gr ή καλέστε στο 18311.

  Νέα καταστήµατα

  Η Protergia, στις αρχές Σεπτεµβρίου, "άναψε τα φώτα" δύο νέων καταστηµάτων της, στη Νέα Ερυθραία και Θεσσαλονίκη (στην οδό Μητροπόλεως 53), σηµατοδοτώντας µια νέα εποχή στην αγορά ενέργειας στις δύο πόλεις. H εταιρεία µε τα νέα της καταστήµατα φιλοδοξεί να φέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ακόµα πιο κοντά στους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων