Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Μαρ-2019 18:49

  Trastor: Συμφωνία απόκτησης του 100% τεσσάρων εταιρειών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Trastor: Συμφωνία απόκτησης του 100% τεσσάρων εταιρειών

  Την υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση, υπό την πλήρωση αιρέσεων, του 100% των μετοχών τεσσάρων εταιρειών ανακοίνωσε η Trastor ΑΕΕΑΠ. Συγκεκριμένα αποκτά τις μετοχές:

  i) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΑΓΚ47 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (η "ΑΓΚ 47 Α.Ε") η οποία έχει στην ιδιοκτησία της ένα κτίριο γραφείων επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου αρ.47 στο Δήμο Αμαρουσίου συνολικής επιφανείας 4.378,12 τ.μ. Λαμβάνοντας υπόψη την αξία του ακινήτου και τα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της ΑΓΚ 47 Α.Ε κατά την ημερομηνία της συναλλαγής, το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 5.102.014 Ευρώ.

  ii) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (η "ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ Α.Ε") η οποία έχει στην ιδιοκτησία της ένα κτίριο γραφείων επί της οδού Τ. Καβαλιεράτου αρ.7 στο Δήμο Κηφισιάς συνολικής επιφανείας 7.669,08 τ.μ.

  Λαμβάνοντας υπόψη την αξία του ακινήτου και τα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ Α.Ε κατά την ημερομηνία της συναλλαγής, το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 4.467.526 Ευρώ.

  iii) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΜΑΝΤΕΚΟΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (η "MANTECOL A.E") η οποία έχει στην ιδιοκτησία της ένα κτίριο γραφείων στη συμβολή των οδών Κρήτης & Γραβιάς στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης συνολικής επιφανείας 1.720,02 τ.μ. Λαμβάνοντας υπόψη την αξία του ακινήτου και τα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της MANTECOL A.E κατά την ημερομηνία της συναλλαγής, το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 952.605 Ευρώ.

  iv) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΒΣ94 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (η "VS94 Α.Ε") η οποία έχει στην ιδιοκτησία της ένα κτίριο γραφείων στη Λεωφ. Βασ. Σοφίας στο Δήμο Αθηναίων συνολικής επιφανείας 7.868,51 τ.μ. Λαμβάνοντας υπόψη την αξία του ακινήτου και τα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της VS94 Α.Ε κατά την ημερομηνία της συναλλαγής, το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 17.277.855 Ευρώ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων